Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Varžić, I. (2022). Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762
Varžić, Iva. "Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762
Varžić, Iva. "Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762
Varžić, I. (2022). 'Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762
Varžić I. Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762
I. Varžić, "Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762