Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Poljoprivrednu tehniku
Citirajte ovaj rad
Tukera, Z. (2015). UTJECAJ AGROTEHNIČKIH OPERACIJA NA PROIZVEDENU RAZINU BUKE (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:205839
Tukera, Zdravko. "UTJECAJ AGROTEHNIČKIH OPERACIJA NA PROIZVEDENU RAZINU BUKE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:205839
Tukera, Zdravko. "UTJECAJ AGROTEHNIČKIH OPERACIJA NA PROIZVEDENU RAZINU BUKE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:205839
Tukera, Z. (2015). 'UTJECAJ AGROTEHNIČKIH OPERACIJA NA PROIZVEDENU RAZINU BUKE', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:205839
Tukera Z. UTJECAJ AGROTEHNIČKIH OPERACIJA NA PROIZVEDENU RAZINU BUKE [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:205839
Z. Tukera, "UTJECAJ AGROTEHNIČKIH OPERACIJA NA PROIZVEDENU RAZINU BUKE", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:205839