završni rad
UTJECAJ AGROTEHNIČKIH OPERACIJA NA PROIZVEDENU RAZINU BUKE

Zdravko Tukera (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Poljoprivrednu tehniku
Citirajte ovaj rad...

Tukera, Z. (2015). UTJECAJ AGROTEHNIČKIH OPERACIJA NA PROIZVEDENU RAZINU BUKE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:205839

Tukera, Zdravko. "UTJECAJ AGROTEHNIČKIH OPERACIJA NA PROIZVEDENU RAZINU BUKE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:205839

Tukera, Zdravko. "UTJECAJ AGROTEHNIČKIH OPERACIJA NA PROIZVEDENU RAZINU BUKE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:205839

Tukera, Z. (2015). 'UTJECAJ AGROTEHNIČKIH OPERACIJA NA PROIZVEDENU RAZINU BUKE', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:205839

Tukera Z. UTJECAJ AGROTEHNIČKIH OPERACIJA NA PROIZVEDENU RAZINU BUKE [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 25.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:205839

Z. Tukera, "UTJECAJ AGROTEHNIČKIH OPERACIJA NA PROIZVEDENU RAZINU BUKE", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:205839