Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Matić, R. (2019). Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017
Matić, Ružica. "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017
Matić, Ružica. "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017
Matić, R. (2019). 'Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017
Matić R. Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017
R. Matić, "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017