diplomski rad
Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici

Matić, Ružica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Matić, R. (2019). Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

Matić, Ružica. "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

Matić, Ružica. "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

Matić, R. (2019). 'Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 30.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

Matić R. Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 30.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

R. Matić, "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.