Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Romić, R. (2020). Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
Romić, Renata. "Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
Romić, Renata. "Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
Romić, R. (2020). 'Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
Romić R. Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
R. Romić, "Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074